Kociołek elektryczny do zup
Data dodania: 24-11-2017Wyświetleń: 1005
Przejdź do strony głównejWróć do kategorii YATOGASTRO
Polecany do serwowania zup, kremów

i sosów w bufetach oraz restauracjach hotelowych.
Obudowa ze stali malowanej na czarno
Łatwy w czyszczeniu pojemnik na zupę ze stali
nierdzewnej SS 304 z zaokrąglonymi krawędziami
Regulacja temperatury pracy w zakresie 35-85ºC
Grzałka z termostatem pozwala na utrzymanie
temperatury podgrzewania na stałym poziomie
Płaszcz wodny równomiernie rozprowadza ciepło
wokół zbiornika na zupę, zapobiegając przypalaniu się
Grzałka zamontowana pod dnem nie ma kontaktu z wodą,
więc nie osadza się na niej kamień i zmniejsza się
ryzyko przepalenia
Pokrywka z otworem na chochlę
Możliwość ustawienia pokrywki w pozycji otwartej
zapobiega rozlewaniu się skroplonych oparów
4 nóżki zapewniają stabilność
Kociołek elektryczny do zup sprawdzi się w hotelach, restauracjach, szpitalach, przedszkolach, szkołach itp
Kociołek elektryczny do zup sprawdzi się w hotelach, restauracjach, szpitalach, przedszkolach, szkołach itp
Przejdź do strony głównejWróć do kategorii YATOGASTRO